Headlines 24.nl verzamelt actueel nieuws via de rss feeds van online kranten. Op elk moment geven wij al het laatste nieuws overzichtelijk weer.

Tevens kunt u inloggen om uw eigen nieuws pagina samen te stellen en zo alleen het nieuws te zien dat u interesseert.


 
 

Knack Weekend - lifestyle Culinair

21/10 11:15 Sterrenchef René Redzepi van restaurant 'Het was nooit ons doel om de beste te worden'

20/10 14:15 'Het niet betalen van een leefbaar loon zorgt voor mensenrechtenschendingen én is slecht voor het milieu'

18/10 14:45 Waterkefir als gezonde 'Het smaakt fris, licht zurig en een beetje naar yoghurt'

15/10 11:15 't Stad stap even binnen bij deze 14 gloednieuwe adresjes in Antwerpen

15/10 11:15 Naar Rome en Barcelona met tips van tv-kok Anthony Bourdain

14/10 11:30 De Guide tv-kok Anthony Bourdain is vijf jaar na zijn dood nog niet vergeten

12/10 21:15 Vietnamese 'zero honger'-campagne focust op afgelegen regio's en steden

12/10 09:45 Nyagoy Nyong'o, CEO van Fairtrade 'Dumpprijs voor cacao drijft boeren in de armoede'

11/10 14:45 Frankrijk verbiedt plastic rond fruit en groenten

11/10 11:45 Voor soepele, toegankelijke wijn moet je in het zuiden van Bourgogne zijn

08/10 12:15 Van koffie tot vier fairtradenieuwtjes voor foodies

07/10 08:45 Het genootschap van de wie maakt de beste garnaalkroket?

06/10 17:30 Kastanjes in de 15 recepten om van te smullen

06/10 15:30 De prijs van koffiebonen is verdubbeld door klimaatverandering

06/10 15:30 Cacaoprijs daalt Tony's Chocolonely gaat boeren extra compenseren

06/10 12:15 Boerenorganisaties zullen meestappen in 'Wij zijn deel van de oplossing'

06/10 11:15 Belgische varkenssector lanceert eerste nationale label voor dierenwelzijn

06/10 10:45 Noma is alweer het beste restaurant ter wereld

06/10 10:45 Chocolatier Xavier Declercq maakt bio en fairtrade 'Het is vijf voor twaalf, onze sector moet verduurzamen'

04/10 15:30 De oven je volgend etentje wordt ongetwijfeld een bakplaatdiner

04/10 14:45 Topsommelier Ava Mees kreeg belangrijk vaderlijk 'Kijk uit met jezelf definiëren'

04/10 14:45 Pía León is beste vrouwelijke chef ter 'Ik denk gewoon altijd aan koken'

04/10 14:45 Wedstrijd 'Eerste Kok van België 2022' gestart in Brugge

04/10 11:30 Bang van natuurwijn? Wilde wijnen kun je leren appreciëren

02/10 17:30 Van salie tot 15 tips voor de betere smaakinjectie

02/10 17:30 Belgische chocoladesector zet eerste stappen richting duurzaamheid

01/10 15:45 En toen proefde ik niets de coronanachtmerrie van elke culinaire professional

01/10 15:45 Lekker verse culinaire adressen met een trendy concept

01/10 15:45 Boer Tom 'Ik wil ons voedselsysteem verbeteren, op welke manier ook'

01/10 15:45 'Wat ik niet zo lang geleden nog gewoon vond, lijken nu folterpraktijken uit duistere tijden'

01/10 14:45 Foodmaker en Delhaize openen nieuw restaurant in Brussel

01/10 14:45  drie kooktrends van het internet geplukt

01/10 14:45 Duurzame WWF rangschikt beste en slechtste leerlingen van de klas

01/10 12:30 Restaurant Vrijmoed van chef Michaël Vrijmoed is derde beste groenterestaurant ter wereld

01/10 11:15 Einde van de waarom schelden als kok anno 2021 passé is

01/10 10:45 Spice it deze specerijen sluipen onze keuken binnen

01/10 10:45 Belgische app Picky lanceert 'Tinder van het avondeten' waarbij gebruikers 'swipen' tussen gerechten

01/10 10:30 Aantal brouwerijen in België verdrievoudigd sinds 2010

01/10 00:15 Patissier Tiana Moretti kiest haar favoriete 'Ik hou van klassieke Franse patisserie'

01/10 00:15 Van boer tot fotograaf Jimmy Kets brengt Vlaamse vleessector in beeld

01/10 00:15 Foodies over hun favoriete 'Londen is het gastronomische Mekka'

01/10 00:15 IJsmaker Ben & Jerry's stopt verkoop in door Israël bezette gebieden

01/10 00:15 Van ghost kitchens tot hybride deze trends kleuren de menukaarten op restaurant

01/10 00:15 Biologische maaltijdbox Ekomenu lanceert box speciaal voor herstellende zieken

01/10 00:15 Zinderende Hannah Van Ongevalle deelt haar recept voor de Skinny Soda

01/10 00:15  wordt bananenbloesem hét plantaardig alternatief voor vis?

01/10 00:15 Voedselverspilling begint al op de boerderij

01/10 00:15 Na de soja, amandel en Zweedse startup lanceert melk van aardappelen

01/10 00:15 55-plussers hebben meer last van kraanwaterschaamte

01/10 00:15 Een zee van tips om goed te tafelen in Knokke-Heist en omgeving

01/10 00:15 Podcast beluister het verhaal van Jeanne-Marie Artois, vrouw achter de wereldberoemde brouwerij

01/10 00:15 WECANDANCE introduceert natuurwijn in de 'Even expressief als een cocktail'

01/10 00:15 'Ons voedselsysteem is defect en duwt de planeet over haar limieten'

01/10 00:15 Wandelen tussen de 20 boeren geven rondleiding tijdens Oost-Vlaamse wijntoer

01/10 00:15 Ethiopisch klimaatplan wil koeien door kippen vervangen in veeteelt

01/10 00:15 Veelvuldig e-peritieven maakt ons ongelukkig

01/10 00:15 The Flying Dutchmen bartender Tess Posthumus deelt haar favoriete recept

01/10 00:15 Franse wijnproductie in 2021 wordt waarschijnlijk 'historisch laag'

01/10 00:15 Curryworsten zetten Duitsland op zijn ex-bondskanselier Schröder mengt zich in debat

01/10 00:15 Syros redt groenten met 'Wonky': 'Onze productie draaide het afgelopen jaar bijna zot'

01/10 00:15 Too Good To Go redt 5 miljoen maaltijden in België

01/10 00:15 De zwanenzang van de Duitse curryworst? Hoe Volkswagen plots het culinair nieuwskatern vult

01/10 00:15 Dronk de vrouw achter de grootste brouwerij ter wereld zelf bier?

01/10 00:15  impact gebotteld water op milieu is 3.500 keer hoger dan die van kraanwater

01/10 00:15 Van Borgerhout tot drie culinaire tips van sommelier Daan Guelinckx

01/10 00:15 Colruyt-kippen krijgen meer licht en een langer leven

01/10 00:15 Speciaalbier en alcoholvrij bier legt Carlsberg geen windeiren

01/10 00:15  ambassadeurs voor lekkers van bij ons

01/10 00:15 'De ban op plofkippen van supermarkten is de doorbraak waarop we hoopten'

01/10 00:15 Vlaanderen op zoek naar projecten die voedseloverschotten richting mensen in armoede helpen

01/10 00:15 Superfruit van wat is de kiwibes en wat kan je ermee?

01/10 00:15 Vijf hacks die het culinair luik van TikTok overspoelen

01/10 00:15 Zelf ijs een gids voor liefhebbers met en zonder ijsmachine

01/10 00:15 Brusselse chefs, kunstenaars en boeren slaan handen in elkaar voor festival Soilmates

01/10 00:15 Aan de slag met de vis van het jaar 2021: rog

01/10 00:15 Tien sterrenchefs geven aftrap van 'World's 50 Best Restaurants' in Antwerpen

01/10 00:15 Great Market in superieur uit eten tijdens je boodschappen

01/10 00:15 Wat ligt er in de toekomst op ons bord? Van ontbijtrepen met kikkererwten tot microalgen-pesto

01/10 00:15 Zuid-Franse Rousillon schenk deze karaktervolle wijn bij desserts en kaas

01/10 00:15 Horecapersoneel waarom heeft 'de schoonste stiel ter wereld' zijn aantrekkingskracht verloren?

01/10 00:15 Dorothy Porker kookt als een 'Wie té pragmatisch eet, verliest het plezier erin'

01/10 00:15 Puratos haalt 1 miljard euro binnen voor project rond duurzame chocolade (video)

01/10 00:15 'Laat ons creatief omspringen met tradities en voedselverspilling na het feest vermijden'

01/10 00:15 Extra opleidingen moeten personeelstekort in de horeca van de baan helpen

01/10 00:15 Galler gaat zijn chocolade tijdelijk elders 'Tabletten gaan er anders uitzien'

01/10 00:15 Wijngaard Bordeaux verwacht kleine maar kwalitatieve oogst

01/10 00:15 Slow vijf keer inspiratie voor wie geen klok heeft in de keuken

01/10 00:15 Half vlees, half hybride vleesproducten getest

01/10 00:15 Van jager-verzamelaars tot hoe wild voedsel een luxe werd

01/10 00:15 Van dineren in een oude fabriek tot een vijf keer tafelen op een unieke locatie

01/10 00:15 Primeur voor Knokke- stad krijg eigen Gault&Millau

01/10 00:15 Voor echt recyclebare papieren bekers moet je niet bij Starbucks zijn

01/10 00:15 Pintje met proteï Bruggeling ontwikkelt Belgisch bier voor na het sporten

01/10 00:15 Foodfestival voor nieuwe editie van Eat! Brussels, Drink! Bordeaux in de Gare Maritime

01/10 00:15 Brouwerij Duvel Moortgat viert 150ste verjaardag

01/10 00:15 Lidl stopt met verkoop van 'duurzame' producten en gaat voor 'ZAAM'

01/10 00:15 Belgisch maaltijdboxbedrijf Simply You Box breidt uit naar Luxemburg

01/10 00:15 L.Huyghe is eerste grote brouwer die zich engageert met Pure Local-mout

01/10 00:15 Restaurant Nage in een warme zaak met pretentieloos lekker eten

01/10 00:15 Drie kookboeken met een hart voor de Méditerranée

01/10 00:15 Ruig én de nieuwe druif mencía verovert haar plaats in Spanje

01/10 00:15 De eethemel van Luxehotel Botanic Sanctuary zet in op sterrengastronomie

01/10 00:15 Flanders Food Festival wil culinaire sector weer op de kaart zetten

01/10 00:15 Oostende organiseert het allereerste garnaalkrokettenfestival

01/10 00:15 Abdijhoeve in Leuven duurzaam nieuwe biologische winkel en workshops voor bioboeren

01/10 00:15 'Met het verdwijnen van het warme middagmaal, verdwijnt de mogelijkheid om ouders en kinderen hulp te bieden'

01/10 00:15 Fransen begraven strijdbijl in champagne-rel met Rusland

01/10 00:15 Restaurant Beiruti in smaakvolle mezze en Libanese gastvrijheid

01/10 00:15 Restaurant Noma krijgt derde Michelinster

01/10 00:15 Vlees en zuivel stoten dubbel zoveel uit als plantaardige voeding

01/10 00:15 Insecten als Kriket brengt granola met krekels op de markt

01/10 00:15  de pikante waarheid achter hotsaus

01/10 00:15 Restaurant De drie ridders presenteert streekproducten met gastronomisch schwung

01/10 00:15 Marcelo 'Om als chef-kok iets op te bouwen, moest ik eerst mijn ego afbreken'

01/10 00:15 Zeventien wijnen krijgen gouden medaille op 'Beste Belgische Wijn'

01/10 00:15 Deze drie chefs geven groenten een 'In onze gerechten zijn groenten altijd het hoofdingrediënt'

01/10 00:15 Van K-pop tot Koreaanse cultuur in de spotlights op 24 en 25 september in Brussel

01/10 00:15 Costa Coffee komt naar België

01/10 00:15 Dit zijn de beste chocolatiers van België volgens Gault&Millau

01/10 00:15 Ook Aldi bant alle plofkippen tegen 2026

01/10 00:15 Voorpublicatie 'We eten ons dood': hoe we met landbouw onze wereld kunnen redden

01/10 00:15 Chef-kok Seppe Nobels werkt met 'Echt een waanzinnig grave integratiecursus'

01/10 00:15 Start van het maak kennis met wijnen van grenache

01/10 00:15 Komen eten van cocktail tot het beste van 10 themamenu's

01/10 00:15 'Als vrouwelijke landbouwers meer inspraak hadden, zou honger allang de wereld uit zijn'

 

login Member login

Emailadres

Wachtwoord