Herman de vriendschapscake
Wie kent ‘m nog, Herman het vriendschapsbrood? Een soort cake als een kettingbrief, met bakjes gistdeeg die je aan elkaar doorgeeft. Ik bakte er zelf eentje, bomvol lekker (gedroogd) fruit en...
4e, 5e en 6e druk
Leuk nieuws: zojuist arriveerden de 4e en meteen ook maar de 5e druk van mijn kookboek Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes. Tot mijn grote vreugde, want zoals je wellicht weet is dit weliswaar...
Culinair | Standaard
- 20:30
- Live Economie | Cijfers chipmachinefabrikant ASML lekken te vroeg, aandeel 15 procent lager
- 20:30
- Uit het hart | Dagelijks opschrijven wat mooi was aan die dag maakt het leven mooier
- 20:30
- Tracey “Damien Hirst, als jonge kunstenaar een oerkracht, is niet meer wat hij geweest is”
- 20:30
- Nieuwe fusiegemeenten blijven in handen van oude machthebbers
- 20:30
- AB Inbev zit vast in Rusland en komt in het vizier van Poetins nieuwe oligarch
- 20:30
- Dagelijks opschrijven wat mooi was aan die dag, maakt het leven mooier
- 20:30
- Blauwvintonijn is terug in de Noordzee
- 20:30
- Is je video te kort? Niet erg, AI-model van Adobe verzint er enkele seconden bij
- 20:30
- Jean-Marie Dedecker denkt aan doorbreken cordon sanitaire in “Ik ken de lokale Vlaams Belanger als een goed mens”
- 20:30
- Ons recht op vreedzaam protesteren wordt gefnuikt
Delicious Magazine
- 20:15
- de 28 allerlekkerste pompoen recepten + tips van de redactie
- 20:15
- vegetarische lasagne met paddenstoelen
- 20:15
- pasta alla Norma van Toscanini
- 20:15
- kabeljauwhaas met olijven en venkelzaad
- 20:15
- Franse vissoep met pastis & laurierbrood
- 20:15
- 3 pompoenrisotto recepten, altijd feestelijk en comfortabel
- 20:15
- toad-in-the-hole met chipolata, worcester-uien en gebakken sperziebonen
- 20:15
- appelmoes recept + alles wat je moet weten
- 20:15
- kip met romige mosterdsaus & salie
- 20:15
- Portugese sopa de pão e tomate
Fodmap Foodies
- 20:15
- REVIEWS
- 20:15
- OVERIG
- 20:15
- KORTING!
- 20:15
- Webshop
- 20:15
- Gebakken sperziebonen met kruidig gehakt en rijst
- 20:15
- Pompoencake
- 20:15
- Waarom doen ze daar in restaurants niets mee?
- 20:15
- Een natuurlijke oplossing voor je darmklachten
- 20:15
- Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) – Wat is het en hoe ga je ermee om?
- 20:15
- een bewezen oplossing voor PDS-klachten
Meer dan glutenvrij
- 20:15
- Lekker woestijnsoep #watetenwevandaag
- 20:15
- ‘Oreo’-taart zonder melk, ei en gluten
- 20:15
- Tips voor je kerstbuffet! #decemberglutenvrij 2017
- 20:15
- Koninginnensoep
- 20:15
- Wintergerecht! Pompoenstoof met chorizo en kip #wijbloggenglutenvrij
- 20:15
- Kleurrijke groentepizza
- 20:15
- Mijn groentepizza in Glutenvrij Magazine!
- 20:15
- Snelle pizza met een groententwist #WijBloggenGlutenvrij
- 20:15
- zo maak je een glutenvrije runderstoof met een Thaise twist
- 20:15
- Gelukkig & Glutenvrij zomernummer in de maak!
Okokorecepten
- 20:30
- Nigella chocolade potjes
- 20:30
- Quiche met drie kazen en bieslook
- 20:30
- Stamppot van knolselderij met prei en spekjes
- 20:30
- Geurige tomatensoep met bleekselderij en verse kruiden
- 19:30
- Nigella chocolade potjes
- 19:30
- Quiche met drie kazen en bieslook
- 19:30
- Stamppot van knolselderij met prei en spekjes
- 19:30
- Geurige tomatensoep met bleekselderij en verse kruiden
- 18:30
- Nigella chocolade potjes
- 18:30
- Quiche met drie kazen en bieslook
Vegatopia
- 20:30
- betaalbare recepten voor grotere groepen
- 20:30
- Het Vegatopia weekmenu
- 20:30
- Het Vegatopia weekmenu
- 20:30
- Insalata pantesca
- 20:30
- Het Vegatopia weekmenu
- 20:30
- Auberginestoofschotel
- 20:30
- Het Vegatopia weekmenu
- 20:30
- Het Vegatopia weekmenu
- 20:30
- Appelcakejes met walnoten
- 20:30
- Het Vegatopia weekmenu
Wat eet ons
- 20:15
- Chips van de Week – Boundless chipotle & Lime
- 20:15
- Het Nieuwe boek van Meneer Over frituren
- 20:15
- Rotzooi festival op 2 en 3 juli (met oa sandor Katz)
- 20:15
- vetste week van het jaar (12-16 SEPTEMBER)
- 20:15
- Ultieme patat of friet maken volgens de triple cook methode
- 20:15
- Science floëembanaan, marskombucha en schimmelvoer
- 20:15
- Fermentatie to do list
- 20:15
- Festival van de masterclass Erik Waagmeester en Meneer Wateetons
- 20:15
- Meneer leest een ‘Van aardappel tot De kunst van lekker koken’
- 20:15
- Meneer Wateetons Workshops op Curaçao (4-11 maart)
10x Zomereten
Eindelijk zomer. En eten moet je toch. Sterker nog: juist in de zomer kun je volop genieten van de lekkerste verse groente, al dan niet uit eigen moestuin. Daar doe je dan zo min mogelijk mee want a)...
Hartige scones met zalm
Geen scones met jam en room, maar nu eens een hartige versie: met zalm en roomkaas, als een soort bagel, maar dan anders. Geïnspireerd door een reisje naar Dublin. Vlak voor de zomer was ik in de...
Culy
- 20:30
- In de sterren dit zijn alle nieuwe Michelinsterrenrestaurants van Nederland
- 20:30
- Alles over het veelzijdige pumpkin de lekkerste kruidenmix van de herfst
- 20:30
- Troost nodig? Dit is het lekkerste comfort food met kip
- 20:30
- Culy zelf patat maken – hoe doe je dat?
- 20:30
- Alles over Rueda hét pareltje van de Spaanse wijnwereld
- 20:30
- 5 vragen aan ‘Op mijn recept voor zuurdesembrood ben ik het meest trots’
- 20:30
- Weekmenu 14 t/m 20 comfortfood-recepten
- 20:30
- Waarom we dol zijn op Laotiaans eten (en welke gerechten je niet mag missen)
- 20:30
- Sla ze gauw de lekkerste adventskalenders van 2024
- 20:30
- Culy hoe een Nederlandse teler het hele peperalfabet in de polder kweekt
Eetsnob
- 20:15
- Mexicaans stoofpotje met tortillachips
- 20:15
- De Haven Club in Loosdrecht
- 20:15
- Pittig ontbijt
- 20:15
- Vegan tartaar met champignons
- 20:15
- Salade met frites
- 20:15
- Gevulde avocado met rivierkreeftjes
- 20:15
- Wortelsoep met Vadouvan-kruiden
- 20:15
- Dessert van bevroren fruit (gluten- en lactosevrij)
- 20:15
- Konijn met mosterd
- 20:15
- Pompoensoep culinair
Koken met Karin
- 20:30
- Herman de vriendschapscake
- 20:30
- 10x Zomereten
- 20:30
- 4e, 5e en 6e druk
- 20:30
- Hartige scones met zalm
- 20:30
- Tartine uit de oven
- 20:30
- Meloen zonder ham
- 20:30
- Tomatentaartjes met pesto
- 19:30
- Herman de vriendschapscake
- 19:30
- 10x Zomereten
- 19:30
- 4e, 5e en 6e druk
Onno Kleyn Culinair
- 20:30
- Gebakken aardappelen met citroen en peper
- 20:30
- Doperwtjes met spekbouillon van Thomas
- 20:30
- Entrecote met pittige peterseliesaus
- 20:30
- Nostalgische eendenborst met blauwe bessen
- 20:30
- Pasta met zeebaars
- 20:30
- Samuels watermeloensalade
- 20:30
- Koel vloeibaar tomatenhapje
- 20:30
- Ham in currysaus ‘à la Bangkokienne’
- 20:30
- Biefstuk met tijm en roze peper
- 20:30
- Braadworst met tomaat en vinaigrette
Volkskeuken
- 20:30
- Gebakken aardappelen met citroen en peper
- 20:30
- Doperwtjes met spekbouillon van Thomas
- 20:30
- Entrecote met pittige peterseliesaus
- 20:30
- Nostalgische eendenborst met blauwe bessen
- 20:30
- Pasta met zeebaars
- 20:30
- Samuels watermeloensalade
- 20:30
- Koel vloeibaar tomatenhapje
- 20:30
- Ham in currysaus ‘à la Bangkokienne’
- 20:30
- Biefstuk met tijm en roze peper
- 20:30
- Braadworst met tomaat en vinaigrette
Wessalicious
- 20:30
- Toetje van appel met vanille
- 20:30
- Spätzli met kaassaus
- 20:30
- Bami Goreng
- 20:30
- Italiaanse stoofpot
- 20:30
- Vegan kip Hawaï met rijst
- 20:30
- Salade niçoise van pasta
- 20:30
- Tikka Masala lasagne
- 20:30
- Chakalaka (Zuid-Afrikaans)
- 20:30
- Moussaka met vegetarisch gehakt
- 20:30
- Pompoentaart